laskettelusukset ATOMIC REDSTER G9i 2019 SERVOTEC PREMIUM CARUBAWOOD, titanium, BLACK premium + Atomic X 12 TL ( TÄYDELLINEN kunto )
loppuunmyyty
Alennus 57%
1 060 €

460 €

Lisää suosikkeihin
Saatavuus:
Loppunut varastosta
Koodi:
LY190051
Valmistaja:
ATOMIC
Side:
Atomic X 12 TL
Kenelle:
Sukupuolineutraali / Miesten
Suksien tyyppi:
Suurpujottelusukset
Laskettelijan tyyppi:
Harrastaja / Edistynyt / Taitava

Reunat ja pohja virheettömänä.

Atomic Redster G9i ovat ihanteellinen valinta kokeneille laskijoille tai eksperteille kilpaurheilu ja piste-sessioihin. Näiden suksien ytimen materiaali on puu ja titaani. Jos etsit pitkäikäisiä laskettelusuksia, puinen ydin tarjoaa sinulle juuri sitä. Ytimeen on sisällytetty titaaninen kerros laskettelusuksien jäykkyyden lisäämiseksi, mikä puolestaan lisää voimansiirtoa ja vakautta suurissa nopeuksissa.

Näissä laskettelusuksissa on camber, tip rocker profiili, joka antaa sinulle kanttipitoa ja vakautta leikkaavissa käännöksissä sekä helpommin ohjailtavat käännökset. Laajalla säteellä saat pitkät ja hallitut käännökset suurissa nopeuksissa.

- Käyttöalue: 100% on-piste.

- Nämä Atomic kilpaurheilu ja piste laskettelusukset vyötärön leveydellä ovat ihanteelliset nopeisiin käännöksiin rinteessä.

- Servotec-systeemi takaa voimakkaan, dynaamisen laskun erinomaisella kääntyvyydellä ja vakaudella korkeissa nopeuksissa.