vapaalaskusukset STOCKLI STORMRIDER 107 SR-107, graphite, titanal, woodcore + Salomon Z10
Käytetty loppuunmyyty
Alennus 74%
1 250 €

330 €

Lisää suosikkeihin
Saatavuus:
Loppunut varastosta
Koodi:
LY190113
Valmistaja:
STOCKLI
Side:
Salomon Z10
Kenelle:
Sukupuolineutraali / Miesten
Suksien tyyppi:
Vapaalasku / Freestyle / All mountain / All round
Laskettelijan tyyppi:
Harrastaja / Edistynyt / Taitava

"(Google-kääntäjä käänsi tuotteen kuvauksen automaattisesti)"

Suksilla on vaurioitunut pinta - ylälasi on vaurioitunut (katso kuva), mutta tämä ei vaikuta ajo-ominaisuuksiin. Suksista on huomattava alennus. Tietysti ne voidaan korjata ammattitaitoisessa huoltoliikkeessä.

Stockli Stormrider 107 on tehokas suksi aggressiivisille hiihtäjille, jotka haluavat laskeutua mahdollisimman nopeasti alas vuorelta taitavasti ja armollisesti. Stocklin TRI-teknologialla valmistetussa Stormrider 107:ssä on keskitetty Carbon Insert, joka vahvistaa suksen vääntövoimaa ja hevosvoimia samalla, kun se tekee siitä kevyemmän, ja Carbon Fiber (TRIple Range Inserts) -osat kärjessä ja pyrstössä, jotka parantavat ohjattavuutta.

Titec (Titanal Technology) pitää suksen entistä vahvempana ja kevyempänä, sillä ytimen päällä on kerros Titanal-pinnoitetta. Stormrider 107:ssä on Powder Rocker, joka hyödyntää lapion pidempää kaarevuutta paremman kellunta ja nopeamman käännöksen aloittamiseksi, jolloin voit käyttää vähemmän energiaa hiihtäessäsi. 3AX-sivuseinät on vahvistettu lasikuidulla vaimentamaan pohjasta ja sivuilta tulevaa tärinää. Stocklin SST (Sandwich Sidewall Technology) tarkoittaa, että Stormrider valmistetaan kerros kerrokselta, jotta se on erittäin tarkka käännettäessä ja sillä on mahdollisimman suuri energiansiirto.

Stormrider 107:ssä on Super Light Core, joka käyttää balsapuuta tai fumaa, jotta se pysyy uskomattoman vakaana säilyttäen samalla erittäin pienen kokonaispainon. Jos haluat osoittaa ja laskea alas mitä tahansa mahdollista rinnettä, rajalla tai ulos, rinteen ulkopuolella tai päällä, Stockli Stormrider 107 on sinulle sopiva suksi.

OMINAISUUDET:

  • Powder Rocker
  • Super kevyt ydin
  • SST-sivuseinät
  • TRI Triple Range -lisäosat
  • Titec