naisten laskettelusukset ROSSIGNOL FAMOUS 6 2019, VAS carbon, Light woodcore + Look Xpress 11 ( TÄYDELLINEN kunto )
Käytetty loppuunmyyty
Alennus 56%
520 €

230 €

Kysymys tuotteesta ?
Lisää suosikkeihin
Saatavuus:
Loppunut varastosta
Koodi:
LY190350
Valmistaja:
ROSSIGNOL
Side:
Look Xpress 11
Kenelle:
Naisten
Suksien tyyppi:
Pujottelusukset / All mountain / All round
Laskettelijan tyyppi:
Harrastaja / Edistynyt / Taitava

Reunat ja pohja virheettömänä.

Raivata täydellinen päivän kaikkien uusien FAMOUS 6. Tämä uusi, sitoutunut naisten on latusuksi tuottaa innostava vielä saatavilla, kovalla lumella suorituskyky edistyneeseen tai keskitason frontside hiihtäjiä. Yhdistämällä Rossignols Prop Tip teknologiaa ultrakevyiden swing paino ja nopea, helppo puolestaan ​​aloittamista kanssa hienovarainen Virta Turn rokkari kärki, kuuluisan 6 kytkeytyy kääntyy helposti, kannustaa leikkisä, vaivatonta veistämällä poikki syksyllä linja samalla perinteisen MHz voimaa ja pitoa. Mukana meidän Light Core paulownia rakenne 20% pienempi paino, kuuluisan 6 tarjoaa väsymys ilmaisen ketteryyttä, voimaa, ja kovalla lumella suorituskyky sileä cruising, Frontside hauskaa joka kannustaa teitä ottamaan vielä yhden ajaa, ja raivata toinen paras päivä.

Tekniikka:

- Keventää suksen kärki ja kanta mahdollistaa helpompi puolestaan ​​aloittamisesta samalla kun säilytetään mahdollisimman vakauden käännöksen aikana: sitähän Prop Tip lupaa sen hunajakenno rakenne, joka tekee suksi enemmän leikkisä, ja samaan aikaan tarkempi.

- Perinteiset korkea camber kautta 90% suksien pituus tuottaa voimaa ja kanttipito räjähtävä snap ja vauhtia. Hienovarainen rokkari kärki yli loput 10% keruu on helpompi kääntyä aloittamisesta helpompaa ja valvontaa.

- Ultra kestävä rakenne rakennettu puusta ydintä, 30 ° sivuseinät, lasikuitu ja korkean teknologian laminaatteja. Mini Cap vahvistaa päälle suksen ja estopinnoitteet haketus lisää kestävyyttä. Sivuseinät sukset kulmassa 30 °, parantaa swing paino, vähentää yleisesti suksen painoa ja parantaa särmäys ja kestävyys.

- Famous sukset ominaisuus ydin valmistettu Paulownia, puu, joka on 30% kevyempi, tuo sinulle sukset, jotka ovat kevyempiä nousuja ja helpompi käsitellä päälle laskuja.