naisten laskettelusukset SALOMON W-MAX W10 Ti, woodcore + Salomon XT 10
Käytetty loppuunmyyty
Alennus 64%
598 €

220 €

Kysymys tuotteesta ?
Lisää suosikkeihin
Saatavuus:
Loppunut varastosta
Koodi:
LY_0881
Valmistaja:
SALOMON
Side:
Salomon XT 10
Kenelle:
Naisten
Suksien tyyppi:
Pujottelusukset / All mountain / All round
Laskettelijan tyyppi:
Harrastaja / Edistynyt / Taitava

Reunat ja pohja virheettömänä.

Jokainen edistyksellinen tai keskitasoinen hiihtäjä etsii suurta tehoa ja vähemmän väsymystä ja vaivaa siirtymissä, ja se saadaan näissä suksissa Powerframe Ti -teknologian ansiosta , joka sisältää kestävämmän ja kestävämmän titaanikerroksen, mutta myös erittäin kevyt.

Carve Rocker lisää kaksinkertaista nopeutta, tarkkuutta ja ohjausta käänteissä ja erinomaisen ja nopean reunojen käsittelyn. Aktiivisen kontaktien sivuseinien rakentamisen , puun ytimen, Pulse Pads -kumin ja puoliksi kaksoissahan ansiosta se helpottaa hiihdon ja lumen välistä kosketusta, parempaa suorituskykyä, vakautta ja kehitystä koko pisteessä.

Nopeasti ja luotettavammin voit maksimoida hauska-mittarin. WOMENS MAX 10 -hiihto on rakennettu Powerframe Ti: llä, titaanisäteellä ja Woodcore-teholla, tarkkuudella ja säätöllä, kun taas kallionvaimennin helpottaa käännöstä.

Rakennus ja ydin:

- Ylisuuret aktiiviset sivuseinät : Sandwich rakennettu ABS: llä.

- Progressiivinen säde mitoitus : Maailmancupin todistettu rakenne. 5 erillistä sivukappaletta optimoituun säteeseen; Valitse pituus, valitse suorituskyky.

- Woodcore : Lumimaailman vakaus ja rebound ylimääräisellä ennakoinnilla ja painon säästämisellä.

- Powerframe Ti : Powerframe-kerros, joka on valmistettu Titaniumista.

Erityisominaisuudet:

- Pulse Pad : Kerros kumia pitkin reunoja ja kriittisissä vyöhykkeissä hiihtäen sujuvamman ratsastuksen ja parantuneen lumilinssin osalta.

- Semi twin tail: lievä nousu hiihtolinnalle.

Rokkari :- Carve Rocker: Kehitetty suorituskyvyltään kovalla lumella; ylimääräinen lyhytpituinen, alhaisen korkeuden kallistusprofiili kärjessä, tarjoaa välittömät veistosominaisuudet helposti ja tarkasti ohjaamalla. Camber jalka takaa vakauden, reuna-otteen ja antaa suksi voimakas rebound.