laskettelumonot ROSSIGNOL ALLTRACK 100, SKI/WALK, sensor grid, micro, macro, BLACK/yellow buckle
loppuunmyyty
Alennus 64%
359 €

130 €

Lisää suosikkeihin
Saatavuus:
Loppunut varastosta
Koodi:
LK_0988
Valmistaja:
ROSSIGNOL
Kenelle:
Sukupuolineutraali / Miesten
Laskettelijan tyyppi:
Aloittelija / Harrastaja / Edistynyt / Taitava
Monojen tyyppi:
Vapaalasku / Freestyle / All mountain

Vallankumouksellinen fuusio voima, tarkkuus, ja vaellus suorituskyky, uusi ALLTRACK 100 tarjoaa palkittu freeride monipuolisuutta edistyneille hiihtäjille. Yhteensopiva WTR "Kävele Ride" rokkari pohjat helpompaa, mukavampaa vaellus ja kävely, ja virtansa Posi Block ranneke teknologia, Alltrack tarjoaa suksi / vaellus kätevästi irrotettavan ranneke freeride boot yhdistettynä perinteiseen "puristuksiin ranneke" voima ja tarkkuus sen laskeutuminen, joka jatkaa mennä verraton. Mukana laajempi, anteeksiantavampia sovi, Sensor Grid kuori teknologia ja uudet OptiSensor 3D Thinsulate ™ vaipat, ALLTRACK on optimoitu jalka käärimistä, mukavuutta, lämpöä ja tukea. Kestävä pito pohjat varmistaa paremman pidon ja kestävyys; WTR rockered pohjat myydään erikseen entistä helpompaa retkeily ja kävely.

Tekniikka :

- Sisäinen riittää : Kaksi sisäistä kestää perustuvat samaan rakenne, suunniteltu sopimaan mahdollisimman tarkasti ja jalka täydellinen anatominen wrap. Alltrack mallien.

- Patentoitu vinottain suuntautunut soljet tarjota parempia kuori Wrap ja istuvuus, ja niitä on helpompi kohdistaa aikana saapumisen ja poistumisen. Lävistäjä kulma vetää jalka takaisin kantapää tasku lisääntynyt.

- OptiSensor 3D vaipat toimittaa uuden tason optimoitu jalka kääreitä, mukavuutta ja tukea. Strategisesti sijoitettu materiaalit kolmella keskeisellä fit vyöhykkeiden maksimoida vuorovaikutusta jalka, liner, ja kuori. Pehmeämpi nilkan ja jalkapöydän alueet lisäävät mukavuutta ja jalka kääreeseen. Jäykempi kantapää cup tarjoaa erinomaisen kantapää lukko, lisäämällä tukea ja valvontaa parantaa suorituskykyä. Uusi Thinsulate ™ vuori lisää lämpöä koko päivän mukavuutta. Vaikuttavaa "out of the box" sopivat ainutlaatuisen suorituskyvyn.

- Thinsulate ™ on kevyt synteettinen eristys, jota se voi lämmittävyyden kosteissa ja kylmissä olosuhteissa koko päivän mukavuutta.