vapaalaskusukset DPS YVETTE 112 RP2 FOUNDATION, carbon, woodcore + Marker Squire TCX 11
Käytetty loppuunmyyty
Alennus 54%
1 490 €

690 €

Lisää suosikkeihin
Saatavuus:
Loppunut varastosta
Koodi:
LY230467
Valmistaja:
DPS
Side:
Marker Squire TCX 11
Kenelle:
Sukupuolineutraali / Miesten / Naisten
Suksien tyyppi:
Vapaalasku / Freestyle / All mountain / All round
Laskettelijan tyyppi:
Harrastaja / Edistynyt / Taitava
Best sellers:
Best sellers

Reunat ja pohja virheettömänä.

"(Google-kääntäjä käänsi tuotteen kuvauksen automaattisesti)"

DPS Yvette F112 Foundation -sukset ovat yksivärinen, kaiken tekevä suksi tuoretta lunta etsivälle hiihtäjälle, jota ei todellakaan voi voittaa. Ja nyt DPS:n uusi säätiön rakenne tekee siitä vieläkin pysäyttämättömämmän. Yvette F112:ssa yhdistyvät keinutettu kärki ja häntä, jotka kelluvat powissa ja leikkaavat raadon läpi, sekä aggressiivinen sivuleikkaus ja lievä kaarevuus jalkojen alla, jotta voit silti leikata trimmareita mielesi mukaan. Ja uusi Foundation-rakenne tekee siitä dramaattisesti reagoivamman bambun, poppelin ja hiilen huolellisesti kootun yhdistelmän ansiosta.

Rocker tyyppi

Rocker / Camber / Rocker

Sivuleikkaus

Paddle Tech – Kapeneva, litteämpi sivuleikkausosa, joka sulautuu kosketuspisteisiin. Se on erityinen ainesosa, joka luo ainutlaatuisen tasaisen ja intuitiivisen käännöksen muodon.

Muoto

Alustan suunnittelu – Suksien suunnittelussa on perinteinen muuttujien hierarkia, joka ohjaa pään muotoa. DPS on priorisoinut ja järjestänyt nämä ohjaimet uudelleen niin, että suunnittelu alkaa nyt suoraan jalkasi alta ja siirtyy ulospäin kärkeen ja hännän suuntaan, toisin kuin joustokuvioiden peittäminen valmiiksi piirretyille kuvioille. Tuloksena on optimoitu suhde joustokuvion ja sivuleikkauksen välillä, joka on täydellinen testaamalla ja käännetty sitten matemaattisesti jokaiseen malliston malliin. Tavoitteena on luoda selkeä DPS-tuntuma, joka voidaan aistia jokaisessa suksessa Cassiar 82:sta Lotus 124:ään asti.

Ydin

Foundation Core | Bi-Phase Bamboo + Poplar – Foundation on täysin uusittu ja uudelleen rakennettu rakennuskategoria, joka edustaa futuristista lähestymistapaa suksisuunnitteluun. Jokaisessa Foundation-sarjan mallissa on DPS Chassis DNA -muotoilu, joka tuottaa suunnittelun ja suorituskyvyn yhtenäisyyttä muodosta muotoon ja pituudesta pituuteen. Foundation käyttää luokkansa ehdottomasti parhaita komponentteja alusta loppuun huippuluokan kestävyyden kanssa. Lumitunnelma on upea sekoitus voimaa ja kosteutta, joka on helposti saatavilla useille hiihtäjäprofiileille.

Laminaatit

Yksisuuntainen hiili

Triaksiaaliset lasikuitulaminaatit

Erittäin kestävä kuvioitu polyamidipäällinen

Sivuseinät

UHMW sivuseinät

Pohja

Korkean grafiitin maailmancupin tukikohdat

reunat

Leveä profiili Rockwell 48c teräsreunat