lumilautakengät SALOMON FACTION BOA, BOA technology, BLACK/yellow
loppuunmyyty
Alennus 50%
249 €

125 €

Lisää suosikkeihin
Saatavuus:
Loppunut varastosta
Koodi:
ST220221
Valmistaja:
SALOMON
Kenelle:
Sukupuolineutraali / Miesten

Ominaisuutena Salominin kenkä DNA, joka istuu, on reaktiivinen sekä kestävä. Faction Boa korkealaatuisilla materiaaleillaan on vuoden paras diili. Se on täyteen pakattu sellaisia ominaisuuksia kuten OrthoLite C1 -sisäkenkä, joka takaa mukavuuden koko päiväksi ja D-Light -ulkopohjallinen tuo kestävyyttä sekä Boa-nauhoitus varmistaa, että kenkäsi istuu täydellisesti menit minne tahansa.

- Ulkokenkä : Factionin rakenne on hyvin kevyt, ja siinä on ultra-matala profiili. D-Light täyspitkässä EVA-ulkopohjallisessa on kanta paksumpi, joka lisää mukavuutta ja pehmennystä kun tarvitset sitä.

- Sisus : Gold-sisäkenkä on täysin lämpömuovautuva ja näin ollen se muotoutuu täydellisesti jalkojesi mukaan. Täysin joustavat alueet nilkan alapuolella ja lisätty pehmustus jalkapohjassa pitävät jalkasi paikoillaan. Ortholite C1 -pohjallinen lisää kengän pehmustusta, viilentää, pitää jalat kuivina ja hyvän ilman kierron kengässä. Pohjallinen ei hajoa ajan kuluessa, vaan pysyy pehmeänä ja mukavana laskusta toiseen.

- Nauhoitusjärjestelmä : Boa® Coiler™ -järjestelmä on voittamaton. Se on nopea, erittäin voimakas ja se antaa sinulle mahdollisuuden hienosäätää kenkää millimetrien tarkkuudella, jotta löydät täydellisen tasapainon joustavuuden ja tuen välille. Tämä mahdollistaa sinulle ylä- ja alapuolen alueiden säätämisen kelan avulla. Tällä tavalla koko kenkä voidaan mukauttaa täydellisesti jalkaasi, jotta saat parasta mukavuutta ja tukea.