lumilautakengät K2 MAYSIS double BOA, BLACK, VIBRAM, INTUITION control foam, ENDO construction
Alennus 86%
349 €

50 €

Lisää suosikkeihin
Saatavuus:
Loppunut varastosta
Koodi:
ST220218
Valmistaja:
K2
Kenelle:
Sukupuolineutraali / Miesten

Rakentaen itselleen mukavuuden, suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden imagoa, puolijoustava ja miellyttävästi istuva Maysis käyttää korkealaatuista teknologiaa ilman ylimääräisiä hömpötyksiä. Siinä on kaikki mitä tarvitset, ei enempää eikä vähempää. Endo™ 2.0 -rakenteessa on päivitetty istuvuus, pitkään kestävä jousto ja kestävyys. Maysis tarjoaa parhaan Double Boa® -nauhoituksen mukavuuden ja revittelysuorituskyvyn.

Ulkokenkä : Endo™ 2.0 on teknisesti kehittynein saatavilla oleva monorakenne. K2:n injektoitu kantapäärakenne lisää monoon vahvuutta ja kestävyyttä, mikä pitää responsiivisuuden samalla tasolla kaudesta toiseen. Endo™ 2.0 -design mahdollistaa tarkemman ja sulavamman joustavuuden jämäkällä kimmoisuudella, jonka turvin pääset ylös jokaisesta ländistä ja käännöksestä. Ultrakestävän TPU-rakenteen avulla Endo™ 2.0 tarjoaa kestävää mukavuutta, responsiivisuutta ja kestävyyttä kaikenlaisiin laskutyyleihin.

Yhdistämällä Vibram®-materiaalin huippuluokan pidon ja kestävyyden sekä K2:n tiimilaskijoiden tierämyksen, Vibram® Pro Light -ulkopohjasta on saatu hyvin kevyt ja kestävä.

Sisäkenkä : K2:n monipuolisin Intuition® Control Foam 3D -sisäkenkä on valmistettu korkea- ja keskitiheyksisen Intuition®-vaahtomuovin seoksesta, ja siinä on sekä ulkoinen että sisäinen J-palkki nilkan ympärillä lisäämään tukea kriittisellä kantapään alueella. 3D-muovatulla EVA-pohjallisella viimeistelty sisäkenkä käärii koko jalan rakenteelliseen mukavuuteen. Sisäkengässä on myös Boa® Conda™, K2:n oma patentoitu mekanismi, jossa on uretaaninen nilkkaosa parasta mahdollista kantapään pitoa varten.

Kiinnityssysteemi : Kaapeli- ja kelapohjainen nauhoitusmekanismi luo tasaisen paineen ja helpon kiristyksen. Mekanismiin kuuluu vähäkitkaiset kaapelikiskot, jotka mahdollistavat tasaisen kiristyksen. H3 Boa® Coiler -kelajärjestelmä toimii automaattisesti poistaen löysän nauhan, jolloin monosi pysyvät siisteinä eivätkä nauhat sotkeennu.

Ominaisuudet :

- Boa® Conda™ -sisäkenkänauhoitus

- H3 BOA® Coiler

- Endo™ 2.0 -rakenne

- Intuition® Control Foam 3D -sisäkenkä

- Vibram® Pro Light -pohja

- 3D -muotoiltu EVA-pohjallinen

- Nivelletty varsi

- Kuminen kärki

- Sisäkengässä sisäiset ja ulkoiset J-palkit

- Joustavuus: 4