lumilautasiteet BURTON STILETTO IBK, black/silver
Käytetty alennus loppuunmyyty
Alennus 78%
225 €

50 €

Lisää suosikkeihin
Saatavuus:
Loppunut varastosta
Koodi:
SV220044
Valmistaja:
BURTON

Lumilautasite toimii täydellisesti, mutta jotkut osat voivat olla vaihdettu ja sen takia väreissä voi olla poikkeavuutta.

XS:19-22.5 ; S:23-26,5 ; M:27-28.5 ; L:29-29.5 ; XL:30-32

Stiletto on yksi Burtonin suosituimmista siteistä, ja se on täynnä naisille spesifisiä ominaisuuksia kevyessä ja tukevassa rakenteessa. Scribeä pehmeämpi joustavuus ja Citizeniä parempi suorituskyky tekevät Stilettosta monipuolisen ja mukavan valinnan, joka tekee taitojesi kehittämisestä helppoa. Näiden siteden jokainen osa on suunniteltu ja valmisteltu sopimaan naisten anatomiaan.

Siteen takaosa

- Egonominen kallistettu Hi-Back -rakenne myötäilee oikean ja vasemman jalkasi luonnollisia linjoja maksimoiden kontrollin ja käyttömukavuuden.

- Living Hinge™-teknologia eliminoi hardware-osien tarpeen laskien samalla painoa ja mahdollistaen Forward Leanin (etunojan) ja hi-back -rotaation itsenäisesti. Mitä suurempi etunojakulma hi-backissasi on, sitä nopeammin ja tehokkaammin saat aloitettua käännökset kantapäittesi puolelta. Kallista ne etunojaan temppuja varten jäisessä lumikourussa, tai laita ne takaisin normaaliin asentoonsa, jos haluat jibbailla. DialFLAD®-järjestelmä mahdollistaa uskomattoman tarkan mikrosäädettävyyden.

Pohjalevy

- Pehmeä ja leikkisä rentoon kruisailuun. Minimaalisen, ytimellä varustetun polykarbonaattisen pohjalevyn ansiosta RE:FLEX™ parantaa huomattavasti laudan joustavuutta ja tuntumaa sekä vähentää sen painoa. Re:Flex™ FullBED pehmusteet tarjoavat täyden pehmustuksen jalan alle, joka maksimoi mukavuuden ja minimoi jalan väsymyksen. Pohjalevyyn ankkuroitu ja huomaamaton trap door -rakenne mahdollistaa pääsyn käsiksi alla olevaan osaan, jolla side kiinnitetään lautaan.

Remmit

- Reactstrap-hihnassa on kaareva,kolmiakselinen 3D-kehikkorakenne,jotka tarjoaa ultraresponsiivisen vasteen ja muotoutuu jokaiseen kenkään. Supergrip Capstrap™ -hihnan uusi minimalistinen design yhdistää kaksi materiaalia yhdeksi teknisesti edistykselliseksi etustrapiksi. Jäykempi materiaali rangassa tarjoaa tukea ja kevyen rungon, kun taas pehmeämpi materiaali parantaa kenkien tukea ja mukavuutta. Smooth Glide® -soljissa on kevyet alumiiniset ja polykarbonaattiset vivut, jotka antavat sulavan ja luotettavan sidontavoimakkuuden kaudesta toiseen.