lumilautasiteet BURTON MISSION SMALLS 2022, IBK, BLACK, THE CHANNEL
Käytetty loppuunmyyty
Alennus 64%
249 €

90 €

Lisää suosikkeihin
Saatavuus:
Loppunut varastosta
Koodi:
SV220023
Valmistaja:
BURTON

EI MYYNNISSÄ ERIKSEEN – Ostettava vain erään meidän LUMILAUDOISTA kanssa.

XS:19-22.5 ; S:23-26,5 ; M:27-28.5 ; L:29-29.5 ; XL:30-32

Kenttätestatuin ja mukavin lasten lumilautailuside Burton Smalls tarjoaa pehmeämmin joustavan mutta täysin kompromissittoman paketin, joka tarjoaa luotettavaa suorituskykyä monipuoliseen laskemiseen. Ergonomiset highbackit yhdistävät voimasna ammattitason strappien ja reilun iskunvaimennuksen kanssa antaakseen nuorelle lautailijalle riittävän tasoinen mukavuus ja suorituskyky, joilla jaksaa laskea koko päivän. Re:Flex® pohjalevy avaa laudan todellisen joustavuuden kokonaan laskijan käyttöön tavalla, johon ei pysty yksikään perinteinen kiekkoside, ja kaiken lisäksi tämä paketti sopii yhteen kaikkien tavallisten lumilaudan asennusjärjestelmien kanssa.

Highback

Yksiosaisen hi-backin yksinkertaisuus tarkoittaa välitöntä vastetta. Egonominen kallistettu Hi-Back -rakenne myötäilee oikean ja vasemman jalkasi luonnollisia linjoja maksimoiden kontrollin ja käyttömukavuuden. Lautailijat, jotka nauttivat hieman leikkisämmästä ja rennommasta tuntumasta, tulevat pitämään etunojan nollan asteen kallistuksesta (Zero Forward Lean) valikoiduissa hi-backeissa. Kuten aina, voit nytkin kallistaa niitä eteenpäin saadaksesi nopeampaa kontrollia pumppaillessasi tai kiivetessäsi lumikourujen jäisiä reunoja ylöspäin. Mitä suurempi etunojakulma hi-backissäsi on, sitä nopeammin ja tehokkaammin saat aloitettua käännökset kantapäittesi puolelta. Kallista ne etunojaan temppuja varten jäisessä lumikourussa, tai laita ne takaisin normaaliin asentoonsa, jos haluat jibbailla. Uskomattoman tarkkaa mikrosäädettävyyttä tuo MicroFLAD™-mekanismi, joka tarjoaa kaksin verroin enemmän vaihtoehtoja kuin perinteinen FLAD.

Pohjalevy

Pehmeä ja leikkisä rentoon kruisailuun. Minimaalisen, ytimellä varustetun polykarbonaattisen pohjalevyn ansiosta RE:FLEX® parantaa huomattavasti laudan joustavuutta ja tuntumaa sekä vähentää sen painoa. Re:Flex® FullBed Cushioning -iskunvaimennus tarjoaa täyden suojan jaloillesi pehmustetulla alustalla, joka maksimoi mukavuuden ja minimoi samalla jalkojen väsymisen. Pohjalevyyn ankkuroitu ja huomaamaton trap door -rakenne mahdollistaa pääsyn käsiksi alla olevaan osaan, jolla side kiinnitetään lautaan.

Hammockstrap® kuuluu Burtonin tiimin ehdottomiin suosikkeihin, sillä se on kevyt, mukava ja joustava myös pakkasella. Smooth Glide® -soljet varmistavat, että side istuu juuri niin kuin pitää. Convertible Capstrap-hihnaa voi käyttää niin monon kärjen ympärillä kuin varpaiden päälläkin.