lumilauta ROME SDS ARTIFACT ROCKER MIDWIDE, True twin, Woodcore, ROCKER/flat
loppuunmyyty
Alennus 45%
489 €

270 €

Lisää suosikkeihin
Saatavuus:
Loppunut varastosta
Koodi:
SN220182
Valmistaja:
ROME SDS
Kenelle:
Sukupuolineutraali / Miesten
Profiili:
Flat / Rocker

Reunat ja pohja virheettömänä.

HINTA ILMAN SITEITÄ: Siteet on mahdollista ostaa valintasi mukaan LUMILAUTASITEET -osastosta.

Klassinen park board kokeneille laskijoille

Rome Artifact on ihanteellinen laskijoille, jotka haluavat leikkisän laudan, ja joka toimii täydellisesti myös isoissa hyppyreissä. Double-kick nosen ja tailin muoto mahdollistaa uskomattomat pressaukset, ja klassinen camber-profiili tarjoaa popin ja kanttipitoa isoja vetoja varten.

Tyyli

Suunniteltu parkin joka kolkkaan, hyppyihin, pipeen, jibbailuun ja reileihin. Absoluuttinen voimakone riittävällä joustavuudella. Ja tietty, sillä voi myös laskea missä tahansa muuallakin ilman ongelmia.

Muoto

True Twin -muoto on täydellisen symmetrinen ja mahdollistaa vakaan laskemisen kumpi tahansa jalka edellä.

Profiili

Stay Positive Camber -profiili koostuu vain yhdestä positiivisesta painoalueesta laudan kärkien välillä. Klassinen profiili tarjoaa loistavan vakauden, hyvän kanttikontrollin ja paljon poppia.

Jousto

Pehmeä fleksi tekee laudasta todella hyvän butteritemppuihin ja gräbien tweakkauksiin. Lisäksi, pehmeät laudat ovat hauskoja laskettavia ja tarjoavat mukavaa laskemista kaikilla alustoilla.

Rakenne

Stomp Core tarjoaa lisävakautta parkkiin. Ytimessä on kovempia puita keskeisillä alueilla, jotta se kestää iskuja ja raskaita laskeutumisia. Powerslide Base sopii täydellisesti parkki laskemiseen ja katuspoteille. Uusi vahvempi suulakepuristettu yhdiste tekee tästä alustasta erittäin kestävän. Ihanteellinen reileihin ja hyppyreihin. HotRodit ovat bambusta valmistettuja ohuita putkia, jotka on upotettu laudan puiseen ytimen porattuihin kanaviin. Artifactiin valittiin bambusta valmistetut HotRodit, jotta voit painaa sitä helposti ja nauttia runsaasta popista.