naisten lumilauta SALOMON WONDER, Cross profile, Popster, Royal rubber pads, Centered stance, Freeride, Directional twin, BiteFree edges, Flatout CAMBER
loppuunmyyty
Alennus 49%
445 €

230 €

Kysymys tuotteesta ?
Lisää suosikkeihin
Saatavuus:
Loppunut varastosta
Koodi:
SN220152
Valmistaja:
SALOMON
Kenelle:
Naisten
Profiili:
Flat / Camber

Reunat ja pohja virheettömänä.

HINTA ILMAN SITEITÄ: Siteet on mahdollista ostaa valintasi mukaan LUMILAUTASITEET -osastosta.

JOKAPÄIVÄINEN IHME

Ansaitseeko Salomonin Wonder nimensä? Kyllä, ehdottomasti! Wonder nimittäin suorittaa pieniä ihmeitä. Se tekee tavallisesta laskupäivästä loistavan. Se muuttaa rinteen unelmaksi ja parkin suureksi leikkikentäksi. Se takaa upean päivän, hauskanpidon vuorella ja verrattoman lautatuntuman.

Tyyli

Wonder on suunniteltu keskitasoisille laskijoille, jotka etsivät hauskaa all mountain -lumilautaa.

Muoto

Directional Twin on keskitetty, mutta siinä on directional flex tuomassa voimaa koviin vauhteihin. Siteiden stance (laskuasento) on hieman taaempana keskipisteestä. Equalizer- ja Radial -linjat on sulautettu yhteen, mikä luo täydellisen tasapainon ketteryyden ja hauskanpidon välille.

Profiili

Rock Out Camber -profiili: Profiili on tasainen siteiden väliseltä alueelta tehden laudasta vakaamman. Camber lähellä jalkoja edistää kontrollia ja rockerit päissä tarjoaa anteeksi antavaa ja leikkisää laskemista.

Jousto

Wonderin keskijäykkä fleksi tarjoaa täydellisen yhdistelmän tarkkuutta ja leikkisyyttä.

Rakenne

Korkealaatuinen ja kevyt Aspen Selected -ydin on valmistettu FSC-sertifioidusta haapapuusta. Biaksiaalinen BA MD -lasikuitu tekee laudasta kevyen ja eloisan. Ghost basalt-palkit on punottu triaksikerrokseen tuomaan kestävää poppia, kontrollia ja iskunvaimennusta kovissa vauhdeissa, sekä parantamaan ohjattavuutta rennossa kruisailussa. Popster-rakenne maksimoi puun luonnollisen napakkuuden ja popin. Tuntuu, kuin skeittisi kicktail olisi vihdoinkin yhdistetty lumilautaasi. Korkealaatuinen sintrattu pohja tarjoaa hyvän suhteen vauhdin ja vahapidon välille.