lumilauta HEAD FLOCKA LFW 4D, Black/red, woodcore, ALL mountain, ROCKER
Käytetty loppuunmyyty
Alennus 63%
269 €

100 €

Lisää suosikkeihin
Saatavuus:
Loppunut varastosta
Koodi:
SN220059
Valmistaja:
HEAD
Kenelle:
Sukupuolineutraali / Miesten
Profiili:
Rocker

HINTA ILMAN SITEITÄ: Siteet on mahdollista ostaa valintasi mukaan LUMILAUTASITEET -osastosta.

"(Google-kääntäjä käänsi tuotteen kuvauksen automaattisesti)"

Head Flocka LFW 4D Snowboard on täydellinen lauta aloittelijalle ja keskitason ajajalle. Tämä todellinen twin board on hauska kone puistoon, puuteriin tai rinteeseen. Siinä on täydellinen sekoitus Flat-Camberia ja rockeria, joten tämän laudan käynnistäminen on erittäin helppoa. Siinä on Headin palkittu Framewall Technology, jatkuva koteloitu reuna, joka suojaa lautaa vaurioilta, joten voit repiä sen ylös vuorelle! Kestäväksi rakennettu Flocka on monipuolinen vaihtoehto rinteisiin törmäämiseen, eikä se riko rantaa.

- Flat Rocker: Flat Rocker yhdistää rockerin leikkisyyden camberin tarkkuuteen ja ennustettavuuteen. Siinä on myös progressiivinen säde, joka antaa laudalle perinteisen camber-laudan tehokkaan reunan reunassa.

Poppelipuusydän: Poppelisydämet tekevät päälaudoista kevyempiä ja vahvempia. Ne ovat myös erittäin herkkiä ja tarjoavat progressiivisen, unikon kyydin.

- Liquid Framewall: Palkittu Framewall on monipuolinen, koska se lisää levyn jäykkyyttä ja hallintaa, vaimentaa iskuja ja tuottaa tasaisen paineen levyn reunoja pitkin lisäten hallittavuutta ja reaktiivisuutta.