laskettelusukset SALOMON XDR 84 Ti 2020, blue, carbon flax + Salomon Warden 11
loppuunmyyty
Alennus 54%
825 €

380 €

Lisää suosikkeihin
Saatavuus:
Loppunut varastosta
Koodi:
LY220542
Valmistaja:
SALOMON
Side:
Salomon Warden 11
Kenelle:
Sukupuolineutraali / Miesten
Suksien tyyppi:
Vapaalasku / Freestyle / All mountain / All round
Laskettelijan tyyppi:
Harrastaja / Edistynyt / Taitava

Reunat ja pohja virheettömänä.

Salomon XDR 84 Ti -suksilla on materiaaleja, jotka tekevät niistä kestäviä ja kevyitä tarjoamaan sinulle tasaisen kosketuksen lumen kanssa ja paremman suorituskyvyn radalla, jotta voit harjoitella kaikkia vuorihiihtoja vielä useita tunteja.

Ranskalainen talo on patentoinut C / FX-tekniikan, joka syntyi hiilen ja pellavan yhdistelmästä reunasta reunaan ja menee lastan ja hännän suuntaan. Tämä vahvistus tekee tästä vuoristohiihdosta entistä paremman vaimennuksen, vähentää tärinää ja antaa sinulle enemmän voimansiirtoa.

Tämä Salomon-suksi rakennettiin myös poppeli-puunytimellä, joka antaa sinulle erinomaisen vakauden ja pehmeän kosketuksen lumiin. Jalan alla oleva titaanivahvistus helpottaa veistämistä ja Pulse Pads -kumien avulla liukuvat vuoren sujuvasti.

Tekniikka:

Rakentaminen ja ydin / täynnä sandwich-sivuseinät:Laminaattirakenne, jossa on täyspitkät abs-sivuseinät, antavat poikkeuksellisen sileän hiihto- / lumikontaktin ja maastoon sopeutumisen. laminoidun rakenteen ansiosta voimme yhdistää optimaaliset materiaalikerrokset kohdennettuun suorituskykyyn.