lasten laskettelumonot SALOMON T1 red, TELETABIZ
Käytetty loppuunmyyty
Alennus 58%
95 €

40 €

Lisää suosikkeihin
Saatavuus:
Loppunut varastosta
Koodi:
LK_0481
Valmistaja:
SALOMON
Kenelle:
Lasten / Nuorten
Laskettelijan tyyppi:
Aloittelija / Harrastaja / Edistynyt / Taitava
Monojen tyyppi:
All mountain

Jos etsit lasten ja nuorten hiihtokenkiä, joiden avulla he voivat oppia rentoutumaan lumessa ja hankkimaan taitoja, Salomon Team T1 Junior on erittäin hyvä vaihtoehto, koska se tarjoaa heille mukavuutta, lämpöä ja suojaa.

Tämä monot on valmistettu polypropeenimateriaalista sekä kotelossa että sokeriruo'ossa, joka on pehmeämpi ja kevyempi, jotta ne voivat olla joustavampia liikkumaan ja hallitsemaan saappaat ja hiihtolaudat.

Keski-ruoko on myös aloittelijoille ja bootie on valmistettu Thermicfitistä , vuorattua vaahtoa, joka antaa lisää mukavuutta ja lämpöä samanaikaisesti.

Näiden lumikenkien avulla lapset voivat nauttia ensimmäisistä askeleistaan alppihiihtoon, koska heillä on perusominaisuudet oppia hallitsemaan parhaita lumipalloja täysin turvallisesti.

Adapted To Kidsjunior Boot suunniteltu lisäämään luottamusta, taitoa ja SpeedTeam T1 auttaa lapsia parantamaan nopeutta, joten heillä on enemmän hauskaa.

Se on ohut kuori niin se joustaa lapsille, se on helppo laittaa ja ottaa pois, ja ylimitoitettu pivot tekee siitä hyvin.


Ominaisuudet :

- Mukautettu lapsille : Ohenne Shell, Junior Ylisuuren pivot ja nykyaikaisen jalkakohtaisen sijoituksen antavat optimaalinen mukavuutta ja hiihto suorituskykyä lapsille.

- Mukavuus : Thin Shell Design mahdollistaa helpon askelen niin, että lapset voivat laittaa saappaat itsestään.

- Suunnittelu : Suunniteltu vastaamaan Salomon Junior Ski - grafiikkaa täydellisesti.


Teknologiat :

- Thin Shell Construction.

- Shell Cuff : PP Cuff.

- PP Shell.

- Liner : Loop On Tongue.

- Thermicfit.