touring laskettelumonot DYNAFIT ZZERO 4U, TLT, SKI/WALK, impact tech sole, micro system
Käytetty loppuunmyyty
Alennus 56%
435 €

195 €

Lisää suosikkeihin
Saatavuus:
Loppunut varastosta
Koodi:
LK210147
Valmistaja:
DYNAFIT
Kenelle:
Sukupuolineutraali / Miesten
Laskettelijan tyyppi:
Aloittelija / Harrastaja / Edistynyt / Taitava
Monojen tyyppi:
Vapaalasku / Freestyle / Touring

"(Google-kääntäjä käänsi tuotteen kuvauksen automaattisesti)"

Dynafit ZZero 4U-TF Alpine Touring -hiihtokengät tarjoavat saman pomminkestävän laskusuorituksen ja ylämäkeen toiminnallisuuden kuin muut Dynafitin ylistämä ZZero-sarja PU/Pebax®/Rislan®-paketissa, joka on hieman kestävämpi (ja hieman raskaampi), mikä tekee ZZero 4U-TF Dynafitin kaikkein alamäkeen suuntautunut saappaat. Jos olet valmis vaihtamaan vanhoja entisaikojasi kilpa-saappaat, ZZero 4U-TF tarjoaa vankan voimansiirron, jota kaipaat, mutta silti legendaarista Dynafit-toimintoa skin-radalla.

Liner

TF-Thermoflex Liner – Dynafitin superkevyessä lämpömuovattavassa vuorauksessa on uusi kauluksen muoto mukavuuden lisäämiseksi ja se on valmistettu kestävämmistä materiaaleista sekä sisältä että ulkoa lisäämään kestävyyttä.

Kuoren materiaalit

Polyuretaanikuori ja mansetti

Pebax®-kieli

Rislan® powerstringer

Asento

Dynafitin hiihtokävelymekanismin avulla voit lukita suksiasennon joko 15˚ tai 21˚ kulmaan.

Hiihto/kävelytila

Dynafitin patentoitua hiihto-/kävelymekanismia pidetään markkinoiden helpoimmin käytettävänä, ja aktivoituna mahdollistaa poikkeuksellisen laajan liikeradan sekä eteen että taakse 30˚ rajoittamattomaan kiipeilyyn.

Soljet

4 Magnesium Micro-Adjust -soljetta – Nämä kevyet soljet tarjoavat täydellisen mukauttamisen ilman lisäpainoa. Siirrettävät salvat ja kelluvat touring-koukut mahdollistavat helpon sovituksen, mutta ne pysyvät kevyinä ja kestävinä.

Pohja

Dyna Grip -ulkopohja – Suunniteltu maksimaaliseen pitoon kaikissa olosuhteissa, tämä kevyt pohja kestää pitkiä päiviä kiven kiipeilyä. Kantapäästä varpaisiin kulkeva PU-kiila on kumia kevyempi ja tarjoaa erinomaisen suojan kylmää vastaan.

Patentoidut Quick-Step-In-sisäosat – Dynafitin patentoidut tekniset sisäosat ohjaavat saappaan oikeaan linjaan sidoksen kanssa helpottamaan sisäänpääsyä.