laskettelumonot ATOMIC LIVE FIT 80 PLUS, Sanitized, micro, macro, Green/black
Käytetty loppuunmyyty
Alennus 52%
239 €

115 €

Kysymys tuotteesta ?
Lisää suosikkeihin
Saatavuus:
Loppunut varastosta
Koodi:
LK210005
Valmistaja:
ATOMIC
Kenelle:
Sukupuolineutraali / Miesten
Laskettelijan tyyppi:
Aloittelija / Harrastaja / Edistynyt
Monojen tyyppi:
All mountain

Jos sinulla on ollut koskaan hankaluuksia löytää laskettelumono, joka sopii korkealle volyymillesi ja leveälle lestillesi, niin sinun kannattaa vilkaista Live Fit 80 -monoja Atomicilta. Rehellisesti sanottuna valtavalla lestillä, tilavalla jalkapöydän alueella ja erityisesti räätälöidyillä Live Fit -alueilla tämä mono tarjoaa ylivoimaista mukavuutta suuremmille jaloille. Mitään ominaisuutta ei ole jätetty huomioimatta helppokäyttöisyyttä ja kiinnilaittamista ajatellen: Monossa on leveä aukko varressa ja alakuoressa ja Atomicin erityiset Mega-soljet, jotka on superhelppo käyttää ja kevyet.

- Ulkokenkä : Live Fit 80 -monoissa on käytetty perinteistä overlap-designia erityisen leveällä varrella ja alakengällä, mikä helpottaa monon laittamista jalkaan. Live Fit -alueet ovat joustavia kumipaikkoja monon mediaalisella ja lateraalisella sivulla. Monon leveimmät kohdat tekevät kengästä erittäin mukavan ja tarjoavat samalla hyvää verenkiertoa jalkoihin ja lämpöä.

- Sisus : Bronze-sisäkenkä on lämmin ja mukava etukäteen muotoillulla vaahtomuovilla nilkan ympärillä suoraan laatikosta ottamisen jälkeen. Sisänkenkä on myös lämpömuotoiltava, mikä tarjoaa siihen lisämukavuutta.

- Soljet : Kaksi Mega-solkea ja Power Strap -hihna pitävät jalkasi turvallisesti paikoillaan. Mega-soljet on suunniteltu erittäin hyvin säädettävillä hampailla, joten jopa paksuinkin pohje mahtuu monoon hyvin sisään ja kenkä on säädettävissä superhelpoilla soljilla.