laskettelusukset ROSSIGNOL HERO ELITE LONG TURN, E-LT Titanal, power turn + Look SPX 12
Käytetty loppuunmyyty
Alennus 61%
889 €

350 €

Lisää suosikkeihin
Saatavuus:
Loppunut varastosta
Koodi:
LY_0665
Valmistaja:
ROSSIGNOL
Side:
Look SPX 12 / Look NX 12
Kenelle:
Sukupuolineutraali / Miesten
Suksien tyyppi:
Suurpujottelusukset
Laskettelijan tyyppi:
Harrastaja / Edistynyt / Taitava

Reunat ja pohja virheettömänä.

Rossignolin valmistaman Hero Elite -sarjan upeat carving sukset.

Tämä on LT (Long Turns) -versio, joka sopii niille jotka tahtovat kovaa vauhtia ja nopeita ja pitkiä g-force-kääntymisiä. Tämän vuoksi Hero Elite laskettelusukset on varustettu poppeliytimellä sekä titanal-materiaalilla.

Kovassa vauhdissa tarvitset parhaita hallintaominaisuuksia sekä mahdollisimman vakaat sukset. Tämän vuoksi Rossignol Hero Elite on lisännyt suksiin LCT-teknologiaa. LCT (Line Control Technology) on suksien ytimestä löytyvä ominaisuus - eräänlainen keskiosasta löytyvä sivuseinämä, joka minimoi vastafleksiä ja neutraloi sen negatiivisia vaikutuksia vakauden ja mukavuuden parantamiseksi tiukoissa kääntymisissä. Näin myös kääntymisen aloituksesta tulee paremmin ennustettavaa ja tarkempaa.

Nämä alppisukset on varustettu oversized -sidecutilla, sivuseinämillä, litteällä kannalla sekä camber-muodolla - ominaisuuksia jotka takaavat tehokkaita, dynaamisia ja nopeita laskuja.

Tekniikka:

- Prop tech : Kehitetty vastauksena uuden FIS kääntösäde määräyksiä, Prop Tech on poikittainen suksi flex avausmekanismi. Pystysuoraan työstetty aukkoihin metallilaminaatilla tarjota enemmän mukautuva vääntörasitusta lisättävä valvontaa, pehmeämpi puolestaan ​​aloittamista, erinomainen teho siirto, ja parantaa reunakosketuksessa.

- Virta puolestaan ​​rokkari : Perinteiset korkea jalkavuus kautta 90% suksien pituus tuottaa voimaa ja kanttipito räjähtävä snap ja vauhtia. Hienovarainen rokkari kärki yli loput 10% keruu on helpompi kääntyä aloittamisesta helpompaa ja valvontaa.

- Minicap sandwich : Erittäin kestävä rakenne rakennettu puusta ydintä, 30 ° sivuseinät, lasikuitu ja korkean teknologian laminaatteja. Mini Cap vahvistaa päälle suksen ja estopinnoitteet haketus lisää kestävyyttä. Sivuseinät sukset kulmassa 30 °, parantaa swing paino, vähentää yleisesti suksen painoa ja parantaa särmäys ja kestävyys.

- Cascade vihje : Eripituisia metalli - Ja lasikuitu laminaatit porrastettu kärjen läpi suksen tarjoavat kevyempi ääripäässä ja hillitä kärki vääntö, tasoittamalla puolestaan ​​aloittamista ja parantaa koko reunan kosketuksessa. Kevyempi paino kärki parantaa swing paino suksen nopeaa ja mukautettavissa vuoro aloittamista.