laskettelusukset FISCHER PROGRESSOR F18 AIR TEC, DUAL radius, woodcore, carbon + Fischer RS11
loppuunmyyty
Alennus 67%
559 €

190 €

Kysymys tuotteesta ?
Lisää suosikkeihin
Saatavuus:
Loppunut varastosta
Koodi:
LY_0626
Valmistaja:
FISCHER
Side:
Fischer RS 11
Kenelle:
Sukupuolineutraali / Miesten
Suksien tyyppi:
Pujottelusukset / Suurpujottelusukset / All mountain / All round
Laskettelijan tyyppi:
Aloittelija / Harrastaja / Edistynyt / Taitava

Reunat ja pohja virheettömänä.

Täydellinen kumppani kaikissa rinteissä. Asiantuntijoille, jotka rakastavat nopeutta vaan myös nauttia rennompaa hiihto ajoittain. Vielä parempi ski suorituskyvyn kaikissa kääntyy Razor Shape. Erityisen kevyt ansiosta Air Tec.

Tekniikka:

- Air Tec: paino woodcore alennetaan 25%, menettämättä taivutus ja vääntö vakautta. Tämä on mahdollista, koska erityistä jyrsintä kuvio.

- Dual Radius System: Eri säteet suksen kärki ja suksi hännän antaa sinulle nopeammin kääntyä aloittamista ja erinomaista suorituskykyä sekä pitkän että lyhyen kierrosta.

- On Piste Rocker: Lyhyempi kontakti pituus suksen takaa puolestaan ​​aloittaminen on helpompaa ja vaatii vähemmän työtä. Viisi erilaista: Kaikki Mountain ROCKER, Freeski KEINUPAINIKETTA, Tour KEINUPAINIKETTA, On Piste KEINUPAINIKETTA, Hybrid ROCKER.

- Razorshape: Levelled sivuseinät antavat suksen sen erityinen, veitsenterävä muoto. Ensinnäkin, tietenkin, tämä säästää painoa. Toisaalta kuitenkin tämän uuden, erottuva hiihto muoto tarjoaa urheilullinen on piste hiihtäjiä ylimääräisiä nopeutta ja toimintaa, koska se on pienempi kosketuspinta lumessa.

- Powerrail: Kehittäminen edelleen Railflex â mutta leveämpi ja matalampi parantaa voimansiirron. Erityistä: työkalu vapaa säätö mahdollista, sopivia vuokra.- Sintratut Bases : Sintrattu emäkset ovat poikkeuksellisia vahaus ominaisuuksia ja erittäin pitkä käyttöikä.

- Air Core Carbon: Menestynein suksiytimen yli 80% ilmaa sisältöä erittäin kevyt. Optimaalinen suorituskyky ansiosta vääntöä vapaa ja rikkoa kestävä tekniikka.

- Air Carbon: Air Carbon / Composite Akselit erityinen rakennettu yksittäisen käytön, optimoitu jäykkyys, paino, SWINGWEIGHT ja murtolujuus.

- Beech Poppeli Core: Vakaus yhdistettynä keveys tasapainoisen flex.

- Air Carbon: Ultra kevyt ja erittäin vahva korkean teknologian materiaalia ilmailuteollisuuden. Parantaa käsittelyä ja suorituskykyä.