lumilautasiteet BURTON MISSION EST, IBK, WHITE, THE CHANNEL
loppuunmyyty
Alennus 80%
249 €

50 €

Lisää suosikkeihin
Saatavuus:
Loppunut varastosta
Koodi:
SV200045
Valmistaja:
BURTON

Lumilautasite toimii täydellisesti, mutta jotkut osat voivat olla vaihdettu ja sen takia väreissä voi olla poikkeavuutta.

Laskijoiden legioonat ovat ylistäneet Mission-sidettä yli vuosikymmenen jatkuneella valtakaudellaan, joka on sen mukavan ja luotettavan vasteen ansiota. Burtonin sidevalikoiman työjuhtana se tarjoaa ammattitason ominaisuuksia kuten ergonomiset highbackit Zero Forward Leanillä (nollan asteen etunojalla) ja markkinoiden parhaat strapit ja soljet. Go with ReFlex and start your Mission!

- Siteen takaosa : Yksiosaisen hi-backin yksinkertaisuus tarkoittaa välitöntä vastetta. Ergonominen kallistettu Hi-Back-rakenne (Canted Hi-Back design)myötäilee oikean ja vasemman jalkasi luonnollisia linjoja maksimoiden kontrollin ja käyöttömukavuuden Lautailijat, jotka nauttivat hieman leikkisämmästä ja rennommasta tuntumasta, tulevat pitämään etunojan nollan asteen kallistuksesta (Zero Forward Lean) valikoiduissa hi-backeissa. Kuten aina, voit nytkin kallistaa niitä eteenpäin saadaksesi nopeampaa kontrollia pumppaillessasi tai kiivetessäsi lumikourujen jäisiä reunoja ylöspäin. Mitä suurempi etunojakulma hi-backissäsi on,sitä nopeammin ja tehokkaammin saat aloitettua käännökset takakantin puolelle. Kallista ne etunojaan temppuja varten jäisessä lumikourussa, tai laita ne takaisin normaaliin asentoonsa, jos haluat jibbailla. Uskomattoman tarkkaa mikrosäädettävyyttä tuo DialFLAD™-mekanismi, joka tarjoaa kaksin verroin enemmän vaihtoehtoja kuin perinteinen FLAD. Living Hinge-tegnologia eliminoi ruuvvien tarpeen vähentäen samalla painoa ja mahdollistaen etunojan ja hi-back-rotaation säädön itsenäisesti.

- Pohjalevy : Poistamalla materiaalit jalkojesi alta ja korvaamalla ne pehmustuksella saat huomattavasti kevyemmän kokonaisuuden ja mahdollisuuden suunnitella täysin uusia rakenteita. EST®-ominaisuudella jousto- ja tuntumamahdollisuudet ja samoin stance-vaihtoehdot ovat rajattomat. Saa tämä kaikki tinkimättä "kantilta kantille" -voimasta, jonka tunnet ja johon voit luottaa. Yksiosainen pohjalevyrakenne:Yksi materiaalli luo jatkuvan vasteen ja tuntuman kaikentyyppisten laskualustojen dominointiin. 30% Short-Glass/Nylon komposiittimateriaali on hieman responsiivisempi kuin ParkBlend,mutta silti erittäin leikkisä. SensoryBED™-vaimennusjärjestelmä tarjoaa seuraavan tason pehmustusta, lautatuntumaa ja lisäaistillista kontrollia monipuolisessa, revittelyvalmiissa paketissa.

- Remmit : Supergrip Capstrap™ 2.0 -hihnan uusi minimalistinen design yhdistää kaksi materiaalia yhdeksi teknisesti edistykselliseksi etustrapiksi. Jäykempi materiaali rangassa tarjoaa tukea ja kevyen rungon, kun taas pehmeämpi materiaali parantaa kenkien tukea ja mukavuutta.