lumilautasiteet BURTON CUSTOM, RED/BLACK
loppuunmyyty
Alennus 79%
229 €

50 €

Lisää suosikkeihin
Saatavuus:
Loppunut varastosta
Koodi:
SV200028
Valmistaja:
BURTON

EI MYYNNISSÄ ERIKSEEN – Ostettava vain erään meidän LUMILAUDOISTA kanssa.

Burtonin kunnioitetuin side, Custom,vietaitosi uudelle tasolle parannetulla joustavuudella ja tuntumalla,luokkansa mukavimmalla istuvuudella sekä lyömättömällä kontrolilla kaikissa maastoissa.

Tämä side on yksi Jake Burtonin suosikeista surffimaisen tuntuman vuoksi.

Voisi hyvin jopa väittää,että Customin monipuolisuus on kehittänyt useamman laskijan taitoja kuin mikään muu lumilautaside.

Re:Flex™ antaa sinulle enemmän joustavuutta ja lautatuntumaa kuin perinteiset levysiteet, ja lisäksi universaali yhteensopivuus antaa mahdollisuuden asentaa tämä side mihin tahansa lautaan.

- Siteen takaosa : Yksiosaisen hi-backin yksinkertaisuus tarkoittaa välitöntä vastetta.

Egonominen kallistettu Hi-Back -rakenne myötäilee oikean ja vasemman jalkasi luonnollisia linjoja maksimoiden kontrollin ja käyttömukavuuden.

Lautailijat . jotka nauttivat hieman leikkisämmästä ja rennommasta tuntumasta, tulevat pitämään etunojan nolla asteen kulmassa (Zero Forward Lean)valikoiduissa hi-backeissä. Kuten aina, voit nytkin kallistaa niitä eteenpäin saadaksesi nopeampaa kontrollia pumppaillessasi tai kiivetessäsi lumikourujen jäisiä reunoja ylöspäin.

Mitä suurempi etunojakulma hi-backissäsi on,sitä nopeammin ja tehokkaammin saat aloitettua käännökset takakantin puolelle. Kallista ne etunojaan temppuja varten jäisessä lumikourussa, tai laita ne takaisin normaaliin asentoonsa, jos haluat jibbailla.

Uskomattoman tarkkaa mikrosäädettävyyttä tuo MicroFLAD™-mekanismi, joka tarjoaa kaksin verroin enemmän vaihtoehtoja kuin perinteinen FLAD.

- Pohjalevy : Pehmeä ja leikkisä rentoon kruisailuun. Minimaalisen, ytimellä varustetun polykarbonaattisen pohjalevyn ansiosta RE:FLEX™ parantaa huomattavasti laudan joustavuutta ja tuntumaa sekä vähentää sen painoa.

Re:Flex™ FullBED pehmusteet tarjoavat täyden pehmustuksen jalan alle, joka maksimoi mukavuuden ja minimoi jalan väsymyksen.

Pohjalevyyn ankkuroitu ja huomaamaton trap door -rakenne mahdollistaa pääsyn käsiksi alla olevaan osaan, jolla side kiinnitetään lautaan.

- Remmit : Reactstrap-hihnassa on kaareva,kolmiakselinen 3D-kehikkorakenne,jotka tarjoaa ultraresponsiivisen vasteen ja muotoutuu jokaiseen kenkään.

Supergrip Capstrap™ - Hihnan uusi minimalistinen design yhdistää kaksi materiaalia yhdeksi teknisesti edistykselliseksi etustrapiksi.

Jäykempi materiaali rangassa tarjoaa tukea ja kevyen rungon, kun taas pehmeämpi materiaali parantaa kenkien tukea ja mukavuutta.

Smooth Glide® - Soljissa on kevyet alumiiniset ja polykarbonaattiset vivut, jotka antavat sulavan ja luotettavan sidontavoimakkuuden kaudesta toiseen.