laskettelu/lumilautailu kypärä GIRO LAUNCH Green, säädettävä
Käytetty loppuunmyyty
Alennus 82%
79 €

15 €

Lisää suosikkeihin
Saatavuus:
Loppunut varastosta
Koodi:
HE200031
Valmistaja:
GIRO
Kenelle:
Lasten / Nuorten

Tämä tyylikäs, helppo yllään uusi lasten kypärä on tarjolla hienoin suorituskyky teknologioiden kevyt mutta kestävä muotoilu. Löytää täydellinen istuvuus on yksinkertainen-we've varustettiin Launch kaksi nuorten kokovaihtoehtoa.

Tarjoaa optimaalisen suojalasit fit yhdistettynä pehmeä, viihtyisä sisustus ja Super Cool tuuletusaukot pitää lapset mukava koko päivän.

Tekniset tiedot :

- Rakentaminen : In Mold rakentaminen

- Fit System : In Form Fit System, Vertical Tuning

- Tuuletus : Super Cool Vents

Tekniikka :

- Launch Kypärä : Tämä tyylikäs, helppo yllään uusi lasten kypärä on tarjolla hienoin suorituskyky teknologioiden kevyt mutta kestävä muotoilu. Löytää täydellinen istuvuus on yksinkertainen-we've varustettiin Launch kaksi nuorten kokovaihtoehtoa.

Tarjoaa optimaalisen suojalasit fit yhdistettynä pehmeä, viihtyisä sisustus ja Super Cool tuuletusaukot pitää lapset mukava koko päivän.

- Mold Rakentaminen : Mold rakentaminen sulakkeet kova polykarbonaatti ulkokuori kanssa kypärän iskunvaimennusmateriaalista turvarengas. Fuusioprosessissa avulla voimme veistää paremmin ilmanvaihtojärjestelmät, joten multa kypärät voi olla kevyempi ja viileämpi kuin perinteiset kypärät.

- In Form Fit System : Lomakkeen avulla on helppo soittaa in custom fit sekunneissa myös käsineet kädessä.

Ergo ystävällinen dial juuressa kypärä tarjoaa jopa 6cm säätö ja lisännyt vakautta, kun taas vertikaalinen virityksen mahtuu erilaisia ​​suojalasit ja pään muotoja custom fit, vapaa gaper kuilu.

- Super Cool Vents : Super Cool tuuletusaukot vetää viileä, raitista ilmaa kypärän samalla työntää lämpöä ja tunkkainen ilma ulos. Maksimoimalla tehokkuutta ja optimoimalla aukko muotoja, kollektiivinen jäähdytys teho Super Cool tuuletusaukkojen auttaa säätelemään oman ytimen lämpötila ja pitää sinut tunne raikkaana koko päivän.