laskettelumonot ROSSIGNOL ALLTRACK 80 BLUE/yellow, SKI/WALK, SENSOR GRID, micro, macro
Käytetty loppuunmyyty
Alennus 66%
289 €

100 €

Lisää suosikkeihin
Saatavuus:
Loppunut varastosta
Koodi:
LK200114
Valmistaja:
ROSSIGNOL
Kenelle:
Sukupuolineutraali / Miesten / Lasten / Nuorten
Laskettelijan tyyppi:
Aloittelija / Harrastaja / Edistynyt
Monojen tyyppi:
All mountain / Vapaalasku / Freestyle
Best sellers:
Best sellers

ALLTRACK 80 W tarjoaa palkitun yhdistelmän voimaa, tarkkuutta ja vaellustehoa anatomisessa: n tavallisessa istuvuudessamme. Yhteensopiva GripWalk-keinupohjien kanssa, Alltrack tarjoaa monipuolisuuden lasketteluretkelle yhdistettynä perinteiseen alppisuorituskykyyn, joka on edelleen vertaansa vailla. Sensor Grid -kuoritekniikka ja OptiSensor 3D Thinsulate ™ -vuorauslaitteet tarjoavat optimoitua jalkojen käärimistä, mukavuutta, lämpöä ja tukea.


Kuori :

- Tekniikka : Anturiristikko

- Materiaali : polyeetteri

- Bootboard : PU

- Erittelyt : Naisten erityispiirteet


Soljet :

- Soljetekniikka : Diagonaaliset soljet

- Soljet Materiaali : 100% alumiinia

- Solkien säätö : 4 mikroa


Teknologia :

- Anturiritilä : Työskentelemällä yksityiskohtien kanssa välttämättömyyden poistamiseksi, pääsemiseksi mahdollisimman lähelle rinteiden lopullista nautintoa ... hyvän kengän ydinominaisuudet eivät ole mikään salaisuus: kuori, joka on riittävän jäykkä välittämään energiaa ja tuntemuksia yhdessä tarvittavan keveyden kanssa liikkumisen vapaus. Tämä kaksoistavoite johti SENSOR GRID -konseptiin. kuoren sisäiseksi ja ulkopuolelle rakennettu selkän näkyvä ristikko 1. Parantaa kuorta ja vahvistaa sen vääntö- ja taivutusjäykkyyttä. Tuloksena on kuori, joka painaa 10% vähemmän kuin vastaava perinteinen kenkä lopullisen hiihtotehon saavuttamiseksi. 2. Parantaa jalkojen käärimistä vinosti rakennetun rungon ansiosta, mikä mahdollistaa tarkemman ohjauksen.

- Naisten Thermoc Optisensor 3d T3 : Naisten erityisissä thermo optisensor 3D -vuorissa on kaksoistiheyksiset 3D-valetut pehmusteet avainasennusvyöhykkeillä optimoidun mukavuuden, lämmön ja tuen saavuttamiseksi. T3-versiossa on joustava takamansetti, joka lisää mukavuutta, käärimistä ja liikkuvuutta.

- Vaellustila 2.0 : Uudessa optimoiduisessa vaatimuksessa on leveämpi aukko alemman kuoren takaosassa ja alempi pyörimisakseli optimoidun liikealueen ja ylämäkeen liikkumisen kannalta (50⁰ ROM). Nivelletty alempi kuoren sisäosa ja metalli metallilukitusmekanismissa lisäävät takaosan tukea samalla, kun ne tuottavat maksimaalisen voimansiirron laskeutuessa.