naisten laskettelumonot TECNICA COCHISE 105 PRO W, QUADRA tech, SKI/WALK, ULTRA fit, micro, macro, canting ( TÄYDELLINEN kunto )
loppuunmyyty
Alennus 63%
387 €

145 €

Kysymys tuotteesta ?
Lisää suosikkeihin
Saatavuus:
Loppunut varastosta
Koodi:
LK200004
Valmistaja:
TECNICA
Kenelle:
Naisten
Laskettelijan tyyppi:
Aloittelija / Harrastaja / Edistynyt / Taitava
Monojen tyyppi:
Vapaalasku / Freestyle / All mountain

Cochise 105 W DYN on laskettelumono kaikkiin rinteisiin ja kaikenlaiselle lumelle. Naisen jalkaan muotoillussa monossa on kevyt kuori ja 42 asteen liikeväli vaellusasennossa. Yhdessä Dynafit-sertifioitujen tech-inserttien ansiosta lyhyt vaellus tai kävely nousukarvoilla seuraavaan puuterilaskuun onnistuu helposti.

Neljän soljen rakenne ja flex-arvo 105 antavat vaikuttavaa suorituskykyä rinteessä. Kuoren ja sisäkengän C.A.S. (Custom Adaptive Shape) tarjoaa lisäksi monia ratkaisuja yksilölliseen mukautukseen. Merinovillainen kärki pitää varpaat lämpiminä myös kaikkein kylmimpinä päivinä.

Legendaariseen asemaan noussut Cochise sarja on ollut yli 10 vuoden ajan Tecnican suosituimpia monoja. Sen mukavuus, suorituskyky ja monipuolisuus on yksinkertaisesti parasta, mitä freeride- laskettelumonojen luokassa löytyy. Nyt Cochise sarja on täysin uudistunut ja mono on kevyempi, monipuolisempi ja suorituskykyisempi kuin koskaan aiemmin.