laskettelumonot SALOMON X MAX 130, energyzer 130, custom fit, custom shell, oversized pivot, servo lock ( kuin UUDET )
loppuunmyyty
Alennus 67%
569 €

190 €

Kysymys tuotteesta ?
Lisää suosikkeihin
Saatavuus:
Loppunut varastosta
Koodi:
LK_0352
Valmistaja:
SALOMON
Kenelle:
Sukupuolineutraali / Miesten
Laskettelijan tyyppi:
Harrastaja / Edistynyt / Taitava
Monojen tyyppi:
Race / All mountain

Salomon X Max 130 yhdistää useita materiaaleja ja tekniikoita, jotka tarjoavat erinomaisen energiansiirron, säädön, mukavuuden, tarkkuuden ja voiman kohdata alppihiihdon nousuja, laskuja, kääntöjä ja muita liikkeitä.

Edistyksellinen hiihtäjä etsii sellaista hiihtokenkää, jolla on laaja ja dynaaminen taipumus, jonka Twinframe 2 -suunnittelu tarjoaa korkean suorituskyvyn, nopeuden ja piton pisteessä . Polyuretaanikuori tekee siitä erittäin kestävän kulutusta, kestävää ja helppokäyttöistä.

Custom Shell 360 ° -teknologian ansiosta tämä lumikenkä soveltuu jalkaan räätälöidyllä tavalla lämmitysprosessin jälkeen. My Custom Fit Race 3D Lab -tuotteet ovat myös muokattavissa niin, että säätö- ja mukavuuden tunne on suuri, vaikka voitkin tuntea täydellisen hallinnan liikkeistä.

Tämä Salomonin hiihtokenkä on erittäin kestävä ja kevyt 4 solki alumiinia : n hihna, joka tukee jalkaa.

Kaksikerroksinen teknologia yhdistää ylivertaisen voimansiirron ja vertaansa vailla olevan jalkakääreisyyden suorituskyvyn maksimaaliseen piste-suorituskykyyn.

Ominaisuudet :

- Ylisuuret pivot

- Esitys

- Teho

Tekniikka :

- Bi-materiaalin PU-alakuori : Bi-injektoidusta kuoresta, joka on valmistettu polyuretaanista, materiaali, jonka tasaisen tiheys mahdollistaa vaivaton edistymisen lumessa, tarjoaa hyvin sovitettua jäykkyyttä kiiltävässä, kestävässä, dynaamisessa ja kulutusta kestävässä kappaleessa.

- Bi-materiaali PU-ylähihnoja : Vahvistettu takaosa, sivusuuntainen pehmuste mahdollistaa pehmeämmän etukahvan käytön paremman jalka-käärimisen ja progressiivisen flexin ansiosta. Tämä kiiltävä, kestävä, dynaaminen ja kulutusta kestävä kappale, joka on valmistettu polyuretaanista, materiaali, jonka tiheys on tasaista, mahdollistaa vaivaton edistyksen lumessa.

- 4 mikro-alu-solkia : Säädä soljen pituutta tarkkaan ja henkilökohtaiseen sulkemiseen, käännä vipua. Alu-solki: kestävämpi ja rikas viimeistely, joka on hyväksytty kaikille urheilijoille, koska he ovat varmoja ja vakuuttuneita.

- Maailmancupin kynsinauha : Määritelty maksimaalisen voimansiirron varmistamiseksi, hihna on valmistettu kynsilakkojärjestelmästä sulkemiseen, jotta hihna ei pääse irtoamaan.